Möbeltvätt för bara 2.495.-

Möbeltvätt RG2000 är en möbeltvättare som passar både dig som arbetar med städning som proffs och dig som vill tvätta möbler i hemmet. Med möbeltvätt sprayar du rengörningsmedel på textilytan för att sen suga upp det som en våtdammsugare - allt i samma maskin. För bara 2.495.- inkl moms får du en otroligt prisvärd möbeltvättare.

RG 2000 är en möbelvätt som passa lika bra för dig som arbetar proffisionellt med tvätt, rekond eller städning. Bland våra kunder finns både städbolag och hotellkedjor. Bilrekondare använder RG2000 för både bilklädsel och bilens golv. Hotell tvättar möbler, mattor, men även madrasser. Möbeltvätt i hushåll räknas som hushållsnära tjänst med möjlighet till RUT-avdrag. 

Prova i 2 veckor - Möbeltvätt med nöjdkund-garanti!

Att du kommer bli nöjd med din nya möbeltvätt - det räknar vi med, men trygghet är viktigt. Därför får du helt utan risk prova i 2 veckor. Du får returnera din möbeltvättmaskin om den inte uppfyller dina förväntningar. Du betalar bara frakten. Se RG 2000 möbeltvätt på video.

 

Använd vårt miljövänliga, otroligt dryga tvättmedel så får du ännu bättre ekonomi med din nya textilvårdsmaskin.

 

Beställ din egen möbeltvätt redan idag så bjuder vi även på en flaska tvättmedel. Ange denna kampanjkod när du beställer:  RHV8W6LJ

RG2000 Mattvätt & textilvård - RG2000 Textilvårdsmaskin

Ord. pris:
2 995 kr
Rea:
2 495 kr
Inkl. 25% Moms
Du sparar:
500 kr (17%)
Antal:
Inactive