Mattvätt till rätt pris.

Mattvätt RG 2000 är en tvätt för mattor, möbler, inredning eller bilen. Med RG 2000 får du en mattvätt som klarar både kontorets heltäckningsmatta såväl som tvätt av tygmöbler, madrasser eller bilklädsel. Denna mattvätt sprayar på det varmvatten och tvättmedel du tillsatt i tvättmedelstanken. Enkelt sprayar du mattor och möbler för att sen dammsuga upp vätskan och smutsen följer med. Smutsvattnet samlas i det inbygda uppsamlingskärlet och kan sen enkelt hällas ut. Detta är en mattvätt att räkna med.

Mattvätt RG2000 för hotell, städ eller hem.

RG 2000 är en mattvätt som passa lika bra för dig som arbetar proffisionellt med tvätt, rekond eller städning. Bland våra kunder finns både städbolag och hotellkedjor. Bilrekondare använder RG2000 för både bilklädsel och bilens golv. Hotell tvättar möbler, mattor, men även madrasser med denna mattvätt. Mattvättning i hushåll räknas som hushållsnära tjänst med möjlighet till RUT-avdrag. 

Mattvätt med nöjd-kund-garanti: Prova i 2 veckor!

Att du kommer bli nöjd med din nya mattvätt - det räknar vi med, men trygghet är viktigt. Därför får du helt utan risk prova på i 2 veckor. Du får returnera din mattvätt om den inte uppfyller dina förväntningar. Du betalar bara frakten. Se RG 2000 mattvätt på video.

 

Använd vårt miljövänliga, otroligt dryga tvättmedel så får du ännu bättre ekonomi med din nya mattvätt.

 

Beställ din egen mattvätt redan idag så bjuder vi även på en flaska tvättmedel. Ange denna kampanjkod när du beställer: 

 RHV8W6LJ

RG2000 Mattvätt & textilvård - RG2000 Textilvårdsmaskin

Ord. pris:
2 995 kr
Rea:
2 495 kr
Inkl. 25% Moms
Du sparar:
500 kr (17%)
Antal:
Inactive