Klädseltvätt för bara 2495kr ink moms

Klädseltvätt kan vara både dyrt och kräva dyrbar utrustning. Med RG 2000 får du en klädseltvätt som lämpar sig både för företags regelbundna användning och eget bruk i hemmet. En klädseltvätt som klarar både bilklädsel, möbler och mattor. Med sprayfunktionen löser du upp smuts från klädsel och dammsuger sen upp vätskan - allt med samma maskin. Enkelt och prisvärt.

Klädseltvätt för både proffsrekonding och hemmabruk

RG 2000 är en klädseltvätt som passa lika bra för dig som arbetar professionellt med bilrekonding som hemmafixaren. Vår klädseltvätt är populär och bland våra kunder finns både städbolag och hotellkedjor. Bilrekondare använder RG2000 för både bilklädsel och bilens golv. Hotell tvättar möbler, mattor, men även madrasser med denna textilvårdsmaskin. 

Klädseltvätt med prova-på-garanti!

Att du kommer bli nöjd med din nya klädseltvätt - det räknar vi med, men trygghet är viktigt. Därför får du helt utan risk prova på i 2 veckor. Du får returnera din textiltvättmaskin om den inte uppfyller dina förväntningar. Du betalar bara frakten. Se RG 2000 klädseltvätt på video.

 

Använd vårt miljövänliga, otroligt dryga tvättmedel så får du ännu bättre ekonomi med din nya klädseltvätt.

 

Beställ din egen textiltvätt redan idag så bjuder vi även på en flaska tvättmedel. Ange denna kampanjkod när du beställer:  RHV8W6LJ

RG2000 Mattvätt & textilvård - RG2000 Textilvårdsmaskin

Ord. pris:
2 995 kr
Rea:
2 495 kr
Inkl. 25% Moms
Du sparar:
500 kr (17%)
Antal:
Inactive